Selecteer een pagina

Op zaterdag 14 september zal er weer een Wijnloop plaats vinden in Wassenaar. Op die dag kun je, tussen 14.00 en 17.00 met een van te voren gekocht glas bij de leukste winkels van Wassenaar een glas wijn proeven. De route bepaal je zelf.

Door een ticket te kopen op onze site kun je vanaf ongeveer een week van te voren je wijnglas ophalen bij de winkel die op je ticket staat. Het glas mag je vanzelfsprekend mee naar huis nemen. We houden je middels onze nieuwsbrief op de hoogte, ook van de winkels die mee doen.

Kaarten/glazen a 18,95 zijn verkrijgbaar op www.dewijnloop.nl

Alleen voor 21 jaar of ouder!

De Wijnloop is een event bedoeld om de plaatselijke winkels weer eens extra onder de aandacht te brengen. Waarom zoveel online kopen terwijl er vaak heel veel leuke winkels in je buurt zitten met bevlogen ondernemers.