Selecteer een pagina

Op 6 september zal er voor de vierde keer een Wijnloop plaats vinden in Woerden. 

Op die dag kun je, tussen 18.00 en 21.00 met een van te voren gekocht glas bij de leukste winkels van Woerden een glas wijn proeven. De route bepaal je zelf om opstoppingen te voorkomen.

Door een ticket te kopen op onze site kun je vanaf ongeveer een week van te voren je wijnglas ophalen bij de winkel die op je ticket staat. We houden je middels onze nieuwsbrief op de hoogte, ook van de winkels die mee doen. 

De Wijnloop is een event bedoeld om de plaatselijke winkels weer eens extra onder de aandacht te brengen. Waarom zoveel online kopen terwijl er vaak heel veel leuke winkels in je buurt zitten met bevlogen ondernemers.

De Wijnloop is vooral een gezellig evenement waarin je vaak veel bekenden tegenkomt. Het wijnglas mag je vanzelfsprekend houden.