Selecteer een pagina

Ticketverkoop Wijnloop Wateringen gestart.

Op 2 september zal er voor de tweede keer een Wijnloop plaats vinden in Wateringen. Die dag kun je tussen 14.00 en 17.00 met een van te voren gekocht glas bij vele winkels in Wateringen een glas wijn proeven.

Door via onze site tickets te kopen kun je binnen een week voorafgaand aan de Wijnloop het glas, op vertoon van je ticket(s) ophalen bij de winkel die op het ticket staat vermeld.

De Wijnloop in het kort….

De Wijnloop is een event bedoeld om de plaatselijke winkels weer eens extra onder de aandacht te brengen. Er is veel leegstand en Corona heeft het er voor de winkeliers ook niet makkelijker op gemaakt. En dat is jammer. Waarom zoveel online kopen terwijl er vaak heel veel leuke winkels in je buurt zitten met bevlogen ondernemers.

Door een ticket te kopen voor de Wijnloop reserveer je voor 15,95 een glas. Met dat glas loop je die middag van winkel naar winkel (de route bepaal je zelf) en vervolgens krijg je daar een glas wijn te proeven. Het glas mag je vanzelfsprekend houden.

De Wijnloop is vooral een gezellig evenement waarin je vaak veel bekenden tegenkomt.

(foto: Jan van Rossum)