Selecteer een pagina

Wij gaan er altijd vanuit dat iedereen dat weet maar geen idee waar die arrogante gedachte vandaag komt eigenlijk. De Wijnloop is een event bedoeld om de plaatselijke winkels weer eens extra onder de aandacht te brengen. Waarom zoveel online kopen terwijl er vaak heel veel leuke winkels in je buurt zitten met bevlogen ondernemers.

Door een ticket te kopen voor de Wijnloop reserveer je een glas dat je binnen een week voorafgaand aan de Wijnloop op kan halen bij één van de deelnemende winkels. Meer info kun je vinden op je ticket en we houden je met onze nieuwsbrief/mailing op de hoogte als er iets te melden valt. Met dat glas loop je op de bewuste avond van winkel naar winkel (de route bepaal je zelf) en vervolgens krijg je daar een glas wijn te proeven. Het glas mag je vanzelfsprekend houden.

De Wijnloop is vooral een gezellig evenement waarin je vaak veel bekenden tegenkomt. Dat is dus de Wijnloop.