Selecteer een pagina

Op 6 oktober zal de eerste editie van de Wijnloop ‘Veendam’ plaats vinden. Op die dag kun je met een van te voren gekocht glas bij de leukste winkels van Veendam een glas wijn proeven. De route bepaal jezelf om opstoppingen te voorkomen.

Door een ticket te kopen op onze site kun je vanaf ongeveer een week van te voren je wijnglas ophalen bij de winkel die op je ticket staat. We houden je middels onze nieuwsbrief op de hoogte, ook van de winkels die mee doen.

De Wijnloop is een event bedoeld om de plaatselijke winkels weer eens extra onder de aandacht te brengen. Er is veel leegstand en Corona heeft het er voor de winkeliers ook niet makkelijker op gemaakt. En dat is jammer. Waarom zoveel online kopen terwijl er vaak heel veel leuke winkels in je buurt zitten met bevlogen ondernemers.

Door een ticket te kopen voor de Wijnloop reserveer je voor 15,95 een glas dat je binnen een week voorafgaand aan de Wijnloop op kan halen bij één van de deelnemende winkels. Met dat glas loop je op de bewuste avond van winkel naar winkel (de route bepaal je zelf) en vervolgens krijg je daar een glas wijn te proeven. Het glas mag je vanzelfsprekend houden.

De Wijnloop is vooral een gezellig evenement waarin je vaak veel bekenden tegenkomt.

Wijnlopen/proeverijen zijn er o.a. ook in Heemstede, Haren, Wateringen, Heusden, Woerden, Huizen, Heiloo, Edam en Purmerend.