Selecteer een pagina

De Wijnloop in Woerden op 1 oktober ging dan eindelijk door nadat deze door Corona tot twee keer toe was verplaatst. De regen leek even spelbreker te worden maar kort na de aftrap hield het op met regenen en liepen bijna 750 mensen met hun ‘Wijnloop Glas’ langs de 18 deelnemende winkels.

Het was duidelijk te zien welke winkels meededen en welke niet want in de deelnemende winkels was het gezellig druk. Zowel de ‘Wijnlopers’ als de deelnemende winkeliers waren dan ook razend enthousiast en voor hen die deze eerste editie in Woerden hebben moeten missen, de kans is dan ook groot dat we volgend jaar weer een Wijnloop organiseren. Inmiddels hebben ook winkeliers die nu niet meededen al laten weten volgend jaar graag van de partij te zijn.

In twee kroegen werd tevens een afterparty georganiseerd en zodoende was het tot 12 uur super gezellig in de mooie binnenstad van Woerden.