Selecteer een pagina

Ja dat was een uitermate stille periode voor ons, wat Wijnloop betreft. Hadden we begin 2020 al vele Wijnlopen geboekt konden we op één na alle Wijnlopen uit de boeken halen. Een hoop werk, een hoop kosten en geen regeling van de overheid. Gelukkig hebben wij ook andere activiteiten in en rond wijn en gingen die wel door maar zuur was het wel. Genoeg daarover. We kijken vooruit en zien licht aan de horizon. De eerste Wijnlopen worden weer geboekt en langzamerhand durven we weer te denken aan terrassen, feestjes, evenementen en festivals.

De Wijnloop werd vooral bedacht om de loop naar de winkelstraat terug te halen. Het mogen duidelijk zijn dat veel winkeliers heer meer dan ooit behoefte aan hebben en dat de ‘Wijnlopers’ meer dan ooit behoefte hebben aan een leuk evenement. We zijn er van overtuigd dat ook meer mensen dan ooit te voren de winkeliers een warm hart toe dragen. Gelukkig maar.

We zien jullie snel, op een Wijnloop bij jou in de buurt.