Selecteer een pagina

Het idee achter deWijnloop is om weer eens wat meer loop in de winkelstraten te krijgen. Steeds meer mensen bestellen online terwijl er in hun eigen stad of dorp vaak genoeg leuke winkels zijn. We besloten begin dit jaar om daarom deWijnloop in meer steden te gaan organiseren.

Nu zijn we vier maanden verder en zijn door het Corona virus de eerste 3 Wijnlopen van dit jaar afgezegd of uitgesteld. De gedachte achter deWijnloop is echter actueler dan ooit. De winkeliers hebben hun inwoners meer dan ooit nodig. Daarom is het heel belangrijk om straks, als alles weer open mag, al die plaatselijke winkeliers een extra steuntje in de rug te geven en die winkels eens binnen te lopen. Want niemand zit straks te wachten op een leuk centrum wat stil en verlaten is door leegstand. Juist al die winkeliers zorgen voor de gezelligheid, organiseren leuke evenementen, betalen de sinterklaasoptocht en de kerstverlichting. Geef ze dus ook iets terug en zorg voor elkaar.

Inmiddels worden er meer WIjnlopen bij ons geboekt. In Wassenaar, Heusden en Heemstede zijn de eerste na de zomer. Laten we hopen dat alles dan weer Coronavrij is. Voor winkeliers die de Wijnloop naar hun stad of dorp willen halen, schroom niet ons te mailen. Wij nemen nagenoeg alle kosten op ons en helpen daar waar we kunnen.

Voor inwoners die graag een Wijnloop willen lopen, schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte. Voor nu #blijfgezond en geef om elkaar!.

Op jullie gezondheid,

De Wijnloop

info@dewijnloop.nl