Selecteer een pagina

De Wijnloop in Heemstede is op 25 april in aanloop naar het Bloemencorso Bollenstreek.

In 21 winkels in het mooie winkelcentrum van Heemstede kunnen de deelnemende wijnwandelaars van 17 – 19.30 uurwijnen proeven met een begeleidend hapje. Zie het kaartje voor de deelnemende winkels.

De hele middag totdat het Bloemencorso in de Winkelstraat aankomt is er muziek en gezelligheid in de straat.

Om ongeveer 20.00 uur rijden de wagens van het Bloemencorso De Raadhuisstraat in.  De bonte stoet met prachtige praalwagens met bijzondere bloemenarrangementen met het thema ‘Freedom’ vervolgt haar weg over de Binnenweg. De laatste wagen draait om circa 21.30 uur de Lanckhorstlaan op. Een uniek evenement om na de wijnloop voor in de straat te blijven en te genieten van al het moois en de vrolijke sfeer.

In verband met de veiligheid wordt de winkelstraat vanaf 17.00 uur afgesloten voor verkeer. Ook geldt er een parkeerverbod vanaf 17.00 uur totdat de laatste wagen uit de straat is gereden. Kom daarom lopend, op de fiets of met openbaar vervoer naar De Wijnloop.

 

Deelnemen aan de Wijnloop? Koop op deze website uw glas. Het glas is uw “entreebewijs”.

De verkoop is gestart!

 

De winkelstraat Raadhuisstraat & Binnenweg in Heemstede is een bijzonder winkelgebied met veel unieke zelfstandige ondernemingen waar de eigenaar veelal zelf in de winkelstaat. Het centrum biedt een grote variëteit aan onder meer modewinkels, schoenenzaken, woon- en sportwinkels, wijnwinkels, reisbureaus, boeken winkels alsmede vele verswinkels voor de dagelijkse boodschappen. Uiteraard zijn er gezellige horeca bedrijven voor ontbijt, lunch en diner of een gezellige borrel.